Gå til hovedinnhold

Bedrifter

 

 


Muligheten er mange her på Bøensætre om du ønsker å holde ditt dagmøte med lunsj eller et litt større arrangement eller event. Bli med på «Kampen som Husmann» (eget event)  som tar deg med på utfordringer hvor samarbeid, konkurranse og hardt arbeid er avgjørende. Her blir det times oppdrag, tvekamper og ellers andre spennende aktiviteter. Hedda som nå er inne i sin andre runde som «Mentors kone» i TV2’s Farmen vet hvordan oppdragene bør gjennomføres;) Se mer under Kurs

Ingen opphold blir like, vi skreddersyr etter kundens ønske og behov. Ta kontakt så lager vi ditt møte eller arrangement unikt og kun for deg og din bedrift.


 

IMG_1989    004    11222133_896773157056519_4497235124718286173_n


 

 

Her er en tilbakemelding fra et firma som hadde et to dagers møte med matkurs på Bøensætre:

Torsdag og fredag gikk vår årlige ledertur til «stedet ingen skulle tru at nokon kunne bu», eller tidligere Farmen-gården Bøensætre i Aremark Kommune. Gode diskusjoner, strategiske planer og mye hygge var noen av stikkordene for denne turen. På Bøensætre driver Hedda Kortnes sin virksomhet – hun er daglig leder, terapaut, instruktør og kursholder hos God Helhet As. Dette er stedet for den som vil leve enklere, renere og lære av røttene vi stammer fra.

 


Ta kontakt for et skreddersydd opplegg for din bedrift

Kontakt oss for mer informasjon eller boooking