Hopp til innholdet

Bedrifter


Muligheten er mange her på Bøensætre om du ønsker å holde et dagsmøte med lunsj eller et større arrangement med eller uten overnatting.

Ingen opphold blir like da vi skreddersyr etter kundens ønske og behov. Ta kontakt så lager vi ditt møte eller arrangement unikt og kun for deg og din bedrift.

«Kampen som Husmann» er et Farmen inspirert event som også er populært for bedrifter. Her blir dere tatt med på utfordringer hvor samarbeid, konkurranse og hardt arbeid er avgjørende. Det blir times oppdrag, tvekamper og ellers andre spennende aktiviteter. Både Bøensætre og eiere har vært med på innspillinger av Farmen på TV2 og har derfor fått lov å benytte disse erfaringene i egne arrangementer.

Bøensætre har i sommer blant annet huset Kjendis Farmen som kommer på TV2 i vinter, og har tidligere også blitt benyttet til Farmen innspillinger. Hedda selv har også tidligere vært Mentors Kone i flere runder med Farmen innspillinger.

Les mer om kampen som husmann.


IMG_1989    004    11222133_896773157056519_4497235124718286173_n


Her er en tilbakemelding fra et firma som hadde et to dagers møte med matkurs på Bøensætre:

Torsdag og fredag gikk vår årlige ledertur til «stedet ingen skulle tru at nokon kunne bu», eller tidligere Farmen-gården Bøensætre i Aremark Kommune. Gode diskusjoner, strategiske planer og mye hygge var noen av stikkordene for denne turen. På Bøensætre driver Hedda Kortnes sin virksomhet – hun er daglig leder, terapaut, instruktør og kursholder. Dette er stedet for den som vil leve enklere, renere og lære av røttene vi stammer fra.


Ta kontakt for et skreddersydd opplegg for din bedrift

Kontakt oss for mer informasjon eller booking