Hopp til innholdet

Overnatting


Velkommen til overnatting i naturskjønne omgivelser

Det tilbys overnatting i husmannsstue, stabbur og skolestue. Vi har nøktern, men god standard.

Husmannsstua

Husmannsstua har mulighet for utleie hele året med kapasitet for inntil 10 personer. Her er det vedfyring i fire av rommene. Stua inneholder 1 soverom med to dobbeltsenger, 1 soverom med to enkeltsenger, 1 soverom med en dobbeltseng, kammers med en enkeltseng (dette rommet har ingen fyring om vinteren) det er også en skueseng i stua. Hvert soverom er utstyrt med puter, dyner og vaskevannsfat. Stua har langbord som kan slås ut til 10 stk. På kjøkken er det utstyrt med hybelkonfyr og to kokeplater + svartovn hvor det er muligheter for matlaging. Kjøleskap med en liten fryseboks, vannkoker og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje.

Pris kr 4000,- pr natt

Stabbur nordre tun

Her tilbys utleie kun i sommerhalvåret (1. mai – 1. oktober) med kapasitet for inntil fire voksne eller to voksne og inntil fire barn. To stråleovner for oppvarming som henger på veggen. Det er et stort rom med åpen sovehems med stige opp. Nede er det laget sengebenker i de gamle kornbingene ellers innredet med langbord og benker. Vann hentes rett utenfor på tunet. Stabburet er utstyrt med puter/dyner og vaskevannsfat. Kjøkken har hybelkomfyr med to kokeplater, vannkoker, kjøleskap og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje. Enkelt utekjøkken rett utenfor døra.

Pris kr 1750,- pr natt

Stabbur søndre tun

Her tilbys utleie kun i sommerhalvåret (15. mai – 15. september) med kapasitet for inntil fire voksne eller to voksne og inntil fire barn. Ingen oppvarming. Det er et stort rom med åpen sovehems med stige opp. Nede er det to senger i en alkove, bord med stoler og benk. Vann hentes på nordre tun. Stabbur er utstyrt med puter/dyner og vaskevannsfat. Kjøkken har hybelkomfyr med to kokeplater, vannkoker, kjøleskap og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje.

Pris kr 1750,- pr natt

Innsjekk kl 15:00 – Utsjekk kl 11:00

Totalt har vi overnattingsplasser ca 30 personer.

Skal alle husene leies må det bestilles mat fra vertskap, da kjøkkenfasilitetene i husmannsstue eller stabbur ikke har kapasitet til matlaging for større grupper.

Det tilbys nostalgiske utedoer og et friskt morgen bad i setertjernet.

Ønsker du å leie et eller flere hus for en natt, helg eller uke?
Kontakt oss for for mer informasjon

Les mer om husa på gården her.


Dette kan du også gjøre når du bor hos oss:

Kanopadling/Paddleboard

Ønsker du å flyte stille over vannet i sommer og nyte lyden av myke åretak? Lite er mer avstressende enn å padle kano. Dette er en spennende og morsom sommeraktivitet som ofte faller i smak både for liten og stor.

Hos oss kan du leie kano og padle i Bøensætretjernet.

Kanopriser: kr 350,- for halv dag (plass til inntil 3 stk) .

Paddleboardpris: kr 250,- pr time

Vi har kun reddningsvest for voksne.