Hopp til innholdet

Kampen som Husmann


 

Bli med på en historisk opplevelse i “Kampen som Husmann”.

Visste du at Bøensætre tidligere har blitt brukt til innspilling av Farmen? Sist våren var Strix og TV2 tilbake for å spille inn Farmen kjendis. Du ser den på TV2 utover vinteren.

Nå har du mulighet til å få oppleve noe av den samme stemningen som deltakerene har under den populære serien – uten forstyrrende kamerateam. Velkommen til utfordrende oppdrag og kamp i vårt eget tilpassede Husmanns-eventyr.

Kampen som Husmann er et innholdsrikt event som passer for grupper på 14-30 stk.  Det deles opp i 2 lag, Søndre og Nordre Bøensætre, som velger hver sin “Husmann” og kjemper mot hverandre på timesoppdrag. Det blir gitt ut timesoppdrag som engasjerer hele laget. På slutten av timesoppdraget må hver Husmann velge ut hvem som skal ut i kamp og kjempe. Vinner av oppdraget får velge gren som det skal kjempes i.  Vinneren av kampen blir ny “Husmann” i runde to. Taperen derimot, blir “trell” på motstanders lag, men det kan komme mye moro ut av det også.

Timesoppdragene vurderes nøye av Mentor og Mentors Kone i ekte Farmenstil. Som mange vet var Hedda  Mentors Kone Farmen 2016 og i Farmen kjendis  2018 på TV2. Til slutt avsluttes det hele med finale. Gruppen som går av med den endelige seieren får overnatte i Storstua som tidligere huset Storbonden og hjelperne hans i Farmen-serien. Det andre laget må klare seg med enklere fasiliteter og overnatte på Stabburet hvor alle deltakerne på Farmen sov eller på hems i Skolestua hvor all matlagingen foregikk under Farmen innspillingen.

Vi lover dere mange artige opplevelser, men også en god porsjon lærdom. Dette er den perfekte opplevelsen for bedrifter som ønsker en  annerledes dag med teambuilding, eller du tilhører en annen type større gruppe.

Oppholdet på Bøensætre inneholder både lunsj og middag, og eventuelt overnatting og frokost for de som ønsker det. Under har vi satt opp noen prispakker.

Forslag 1: Dagspakke
Historikk og informasjon, med mulighet for kostymer. En runde med oppgaver og tvekamp. Finale og avslutningsmåltid. .

Pris kr 1650,- pr person

Forslag 2: Dagspakke med finalefest
Historikk og informasjon, med mulighet for kostymer. Opptil to runde med oppdrag og tvekamp. Finale og finalefest på kvelden.

Pris kr 2450,- pr person

Forslag 3: Dagspakke med finalefest, overnatting og frokost
Historikk og informasjon, mulighet for kostymer. Opptil to runde med oppdrag og tvekamp. Finale og finalefest. Overnatting i forskjellige hus og frokost før avreise.

Pris kr 3150,- pr person

Ta kontakt, så lager vi et opplegg tilpasset din gruppe eller bedrift.
Hedda: 419 34 060        Egil: 908 20 315
På Bøensætre møter du det hyggelige vertsskapet Hedda og Egil Kortnes. I Kampen som Husmann har de rollen som Mentor og Mentors Kone. Hedda er også Mentors Kone i Kjendis Farmen på TV2.