Hopp til innholdet

Ofte stilte spørsmål ved overnatting for private gjester

Husmannsstua 

Husmannsstua er mulig for utleie hele året og har kapasitet for inntil 10 personer. Her er det vedfyring i fire av rommene. Stua inneholder 1 soverom med to dobbeltsenger, 1 soverom med to enkeltsenger, 1 soverom med en dobbeltseng, kammers med en enkeltseng (dette rommet har ingen fyring om vinteren) det er også en skueseng i stua. Hvert soverom er utstyrt med puter, dyner og vaskevannsfat. Stua har langbord som kan slås ut til 10 stk. På kjøkken er det utstyrt med hybelkonfyr og to kokeplater + svartovn hvor det er muligheter for matlaging. Kjøleskap med en liten fryseboks, vannkoker og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje.

Stabbur nordre tun

Utleie kun i sommerhalvåret (1. mai – 1. oktober) med kapasitet for inntil fire voksne, eller to voksne og inntil fire barn. To stråleovner for oppvarming som henger på veggen. Det er et stort rom med åpen sovehems med stige opp. Nede er det laget sengebenker i de gamle kornbingene ellers innredet med langbord og benker. Vann hentes rett utenfor på tunet. Stabburet er utstyrt med puter/dyner og vaskevannsfat. Kjøkken har hybelkomfyr med to kokeplater, vannkoker, kjøleskap og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje. Enkelt utekjøkken rett utenfor døra.

Stabbur søndre tun 

Utleie kun i sommerhalvåret (15. mai – 15. september) med kapasitet for inntil fire voksne, eller to voksne og inntil fire barn. Ingen oppvarming. Det er et stort rom med åpen sovehems med stige opp. Nede er det to senger i en alkove, bord med stoler og benk. Vann hentes på nordre tun. Stabbur er utstyrt med puter/dyner og vaskevannsfat. Kjøkken har hybelkomfyr med to kokeplater, vannkoker, kjøleskap og ellers det man trenger for matlaging. Kok opp vann og ta oppvasken i balje.

Innsjekk kl 15:00

Utsjekk kl 11:00

Betaling skjer ved bestilling.

Det er mulighet for å endre dato for oppholdet opptil to uker før overnatting, men vi tilbyr ikke tilbakebetaling ved kansellering.

Kan jeg kjøre helt frem til tunet?

Har du med deg mye bagasje har du lov å kjøre frem til tunet og lesse av. P-plass med parkering av biler ligger ca 400 meter fra tunet.

Har dere muligheter for ladning av el-bil?

Nei, dessverre det er ingen mulighet for å lade bil.

Er det strøm i husene?

Det er strøm i alle utleiehusene på Bøensætre.

Er det innlagt vann?

Det er kjøkkenvask med kaldt vann i husmannsstua. De som leier seg inn i et av stabburene henter rent vann i vannposten på tunet.

Er det bad med dusj og do?

Nei, på Bøensætre har vi nostalgiske utedoer og trenger du en dusj kan du ta et friskt bad i setertjærnet. Du finner dopapir på utedoen.

Må jeg ha med eget sengetøy, kjøkkenhåndklær og badehåndklær?

Det ligger puter/dyner på alle senger. Ta med laken, pute og dynetrekk eller laken, putetrekk og sovepose. Ellers det du trenger på kjøkken av klut og kjøkkenhåndklær og badehåndklær.

Må vi ha med mat og drikke?

Dere må gjerne ha med egen mat og drikke. Mulighet for kjøp av mat kurv til både frokost, lunsj og middag er mulig å bestille av vertskapet på forhånd. Minimum antall 10 personer.

Kan jeg ha med meg egne husdyr?

Ta kontakt med eierne for egen avtale.

Er det mulighet for grilling?

Om det ikke er bålforbud har vi flere bålplasser og griller tilgjengelig. Ta med eget grillkull. Ønsker du å benytte en av våre bålpanner er det mulig å kjøpe ved på Bøensætre.

Må jeg vaske etter meg?

Det er støvsuger, kostebrett, vaskebøtte/vaskekost/vaskeklut i alle hus. Ønsker du at utleier tar utvasken koster det kr 600,- for husmannsstue og kr 280,- for stabbur. Denne prisen innebefatter ikke oppvask. Forlat stedet og området rundt som dere ønsker å finne det neste gang. Vertskapet vil gi deg et utsjekkskjema som leveres før avreise.

Kan jeg legge ut bilder av oppholdet vårt på sosiale medier?

Ja, det kan dere gjerne gjøre 😊 Flott om du tagger oss med #Bøensætre