Hopp til innholdet

Helsereise- en stor vitamininnsprøyting

  • av

 

 

Inn i de dype skoger i Aremark vil landeveien føre deg inn til et vakkert kulturlandskap med blomsterrike enger og fuglesang. Med senket skuldre og åpent sinn kommer du frem til  Bøensætre og kan nyte dens atmosfære og spesielle energi.

Denne uken vil det tilbys alt det Bøensætre og eierne Hedda og Egil har av kunnskap og erfaring. Det blir deilig yoga og stor fokus på tilstedeværelse, forskjellige matkurs og inspirasjon både fra naturen og de fantastiske ville vekstene vi omgir oss med. Husmannsplassens bugnende kjøkkenhage vil også være i senter. Turer inn i Tjøstel naturreservat hvor vi får se urskog på sitt vakreste. Spa og velvære, gjennom kropspodukter dere er med på å lager selv. Stor fokus på helse og sunt kosthold. Rett og slett en stor vitamininnsprøytning.

              

Innkvartering fra kl 16.00 Mandag 3. Juli

Et ca program vil inneholde meditasjon og yoga, hjemmelaget spa med massasje, plukke og tørke urter til egen te, buljong eller salt, hvordan spire sin egen grønne oase, jobbe med kjøkkenhage og ville vekster, rens for kropp og sjel, hvordan lage sin egen superkurtt mat, turer i skog og mark. Hovedsakelig all mat som blir servert er fra husmannsplassen.

Kurset avsluttes etter lunsj fredag 7. Juli.

Innlosjering vil skje i husmannstue og stabbur, plassen har enkle fasiliteter med stor sjarm. Det er utedo og for den som måtte ønske morgenbad 🙂

Det vil være mulig å bestille en  massasje time under oppholdet, dette vil da komme i tillegg til kurs pris.

Maks 10 deltakere.

 

 

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *